top of page
steak_in_style_of_sticker_art_animated_gifs_nul_group.png
1.png
Untitled design.png

תזונה מקרוביוטית

למה הדבר דומה? אלברט איינשטיין חיפש תוך כדי חייו אחר "תיאוריית הכל", תיאוריה אחת שתאחד תחת חסותה את כל תאוריות הפיזיקה, ותסביר כל תופעה ביקום. בעולם התזונה, נתקלים בסכסוך תאורטי דומה: תיאוריות רבות ומנוגדות לעיתים קרובות על מהו המזון ה"נכון" וה"בריא" ביותר לאדם. המקרו ביוטיקה מציעה גישה שונה, מורכבת ומותאמת אישית, המבוססת על עקרונות האיזון וההרמוניה מתוך כך שהיא מאפשרת להתאים את התזונה לצרכים האישיים של כל אדם, מספקת פתרון יעיל ואישי לשאלות התזונתיות המגוונות של עידן המודרני, ובכך מציעה מענה חדשני ומשחרר לגישות התזונה הרבות.

ד"ר מירה ניאזוב

מטפלת בכירה בתזונה מקרוביוטית בישראל

ד"ר מירה ניאזוב, מבכירי המטפלים בתזונה מקרוביוטית בישראל, בעלת יותר מ-50 שנות ניסיון ברפואה מערבית. החלה את דרכה כרופאה בבית חולים בעיר הולדתה שבאוזבקיסטן ולאחר עלייתה ארצה – גם בישראל. לפני 30 שנה למדה רפואה סינית ומקרוביוטיקה. ד"ר ניאזוב מאז מטפלת בקליניקה ברמלה בעזרת דיקור, שינוי תזונתי מקרוביוטי והרבה חוכמת הדורות. הבנותיה העמוקות לגבי אנרגיות הבריאה בשילוב אנרגטיקה של המזון הביאו אותה להצלחות רבות בתחום הטיפול ובנית קורסים מעמיקים בנושא. מחברת הספר "סוד הריפוי בתזונה לפי חוכמת הדורות".

שבת (2).png
vegetable soup in style of feminine sticker art, animated gifs, nul group, grandparentcore
Untitled design (1).png

על הקורס

בקורס נלמדים בצורה ייחודית סוגים רבים של מזונות והאנרגטיקה שלהם, בהתבסס על רעיון התזונה המקרוביוטית. יסודות מהרפואה הסינית (יין ויאנג, 5 האלמנטים), והתפיסות שכל אדם שונה בבסיסו, ולכל מזון אנרגטיקה ייחודית לו, שלובים לאורך הקורס.

הידע מבוסס על מעל 40 שנות ניסיון טיפולי של ד"ר מירה ניאזוב, וקליניקה פעילה בתחום, ותומך במתן כלים פרקטיים ותוצאות קליניות, ומהווה גשר בין התיאוריה למעשה. 

מירה סיימה ללמד ולהעביר את הידע, אך בעקבות בקשה ייחודית מהנכד שלה, היא החליטה לפתוח מחזור אחרון בהחלט, שמכנס בתוכו את הידע העצום שנצבר. לאור כל זאת החלטנו לצלם את הקורס ולשמר את הידע לדורות הבאים.

הקורס מתחלק על שלוש שנות לימוד, בכל שנה 30 מפגשים. משך כל מפגש כשלוש שעות.

תכנים

​לאורך כלל הקורס משולבים סיפורי מקרה רבים, וכן שיטות יישומיות בעיבוד מזון.​

חמש האנרגיות:

  • רוח​

  • חום

  • לחות

  • יובש

  • קור

  • מזון הוא מידע

  • חוק יין ויאנג

  • מרחב

  • ציר הבריאה והיצירה

  • ציר החיים

  • זמן

  • היחסים בין חמשת היסודות

  • אבחנה הוליסטית

  • התאמה אנרגטית בין מזון לאדם

צוות

Cirtrus Leaves

אור סובג 

אנרגטיקה של מזונות.

WhatsApp Image 2023-11-29 at 22_edited_e

דניאל היימן

מטפל ברפואה סינית, תזונה מקרוביוטית והומאופתיה. מטפל בשיטות ה-tcm, גזעים וענפים תורת המסלולים על פי ג'פרי יואן.

Image by Mockup Graphics

סיגל תבור

מלמדת ומנחה בישול מקרוביוטי, ובעלת קייטרינג מקרוביוטי ייחודי. עובדת מעל 25 שנה

בצמוד לד”ר ניאזוב.

WhatsApp Image 2023-11-26 at 13.50.52.jpeg

עלי מלץ

מטפלת ברפואה סינית עתיקה ובתזונה מקרוביוטית על-פי שיטתה של ד”ר ניאזוב. 

שיעור לדוגמה

תלמידים מספרים  

bottom of page